Risikovurdering gav overblik

“Vi har udover den helt konkrete risikoanalyse fået en supergod detaljeret rapport, som vi nu kan nærlæse. Det giver et stærkt grundlag for fremadrettet at arbejde med at blive endnu skarpere”.

Læs kundecasen her

Kend dine risici

IT-sikkerhed kan snildt være en fuldtidsbeskæftigelse for mere end én IT-medarbejder. Hos Lyngby Kommune har man derfor underlagt sin aktuelle IT-sikkerhedssituation en grundig gennemgang.

Læs kundecasen her

Blåstempling af it-sikkerheden

IT spiller i dag en så vigtig rolle, at det faktisk er livsnerven i mange virksomheder. Derfor er det mindst lige så vigtigt at sørge for at få revideret sin IT-sikkerhed som sit regnskab.

Læs kundecasen her

Rådgivning som gav bonus

Hvor ofte køber man et nyt IT-system? For de fleste af os bliver det aldrig en rutineopgave. Derfor er det rart at kunne støtte sig til en ekspert, som har prøvet det før – og som ikke selv skal sælge dig noget.

Læs kundecasen her

IT-revisionserklæring

Følger du god IT-skik?

At få udført en IT-revisionserklæring er et udtryk for, at du som virksomhed gerne vil udstråle kvalitet, tryghed og sikkerhed. Erklæringen er en blåstempling af, at I har styr på jeres processer i forhold til GDPR. Læs mere

IT-risikovurdering

Hvor sikre er dine data?

Alle beslutninger i en organisation bør uanset betydning involvere en grundig overvejelse af risici og anvendelse af risikostyring i et passende omfang. Derfor er det vigtigt at foretage regelmæssige risikovurderinger.
Læs mere

Er din beredskabsplan up-to-date?

Har I en opdateret beredskabsplan?

Med en beredskabsplan får du klare retningslinier for, hvem der gør hvad, hvornår og hvordan i tilfælde af uheld, som det ikke har været muligt at undgå eller begrænse – hvis den er up-to-date. Hvornår har I sidst kigget på jeres?
Læs mere

Hvorfor en IT-strategi?

Vil du undgå fejlinvesteringer?

Det er vigtigt at have en klar og tydelig it-strategi, som er sammenhængende med virksomhedens forretningsstrategi, og er altafgørende, hvis du vil sikre et forretningsmæssigt udbytte af dine it-investeringer.
Læs mere

06/03/2023

KonsensIT støtter Røde Kors

Selvom hverdagen for os er fyldt med udvikling af IT organisationer og forretninger,  så vil vi også gøre en indsats,  der medfører varme tæpper, mad, medicin mv.

Responsive WordPress Theme Freetheme wordpress magazine responsive freetheme wordpress news responsive freeWORDPRESS PLUGIN PREMIUM FREEDownload theme freeDownload html5 theme free - HTML templates Free Top 100+ Premium WordPress Themes for 2017 Null24Free download vector for design